Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Благодаря за насърчаването! Нещо не мога да спя от няколко дни - от както тази идея се зароди в главата ми)))
    То затва е Алфавирус
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• не мога да намеря термостат за дизела, търсих в axm-auto, косер и всички големи доставчици на авточасти, помагайте, от каде мога да го взема, че идва зимата и без парно 3-та зима не ми се кара !
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• @MaVrUt
        A в магазина който ти казах за тампоните - пита ли и за термостат ?

А аз имам друго едно питане - на 2.0. T.S. (с делката ако има значение )
        кой от двата датчкика от страни на главата над термостата е датчика за температурата на инжекциона . ?
        Ако трябва да ходя да правя снимки ...
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Моя е на самият термостат. Син.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Моя е на самият термостат. Син.
            Твойта е суперка .
            При мене са два един до друг .. на термостата нямам .
            Знам ги че единия е за температурата на инжекциона а другия е за стрелката или червената лампа на температурата на таблото - обаче кой за кое е идея си нямам ... ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              @MaVrUt
              A в магазина който ти казах за тампоните - пита ли и за термостат ?
              питах, нямат, мислех си за 155 дали няма да стане, те двигателите са едни и същи ?

Comment

• Питай там в техния раздел .

Comment

Твойта е суперка .
                  При мене са два един до друг .. на термостата нямам .
                  Знам ги че единия е за температурата на инжекциона а другия е за стрелката или червената лампа на температурата на таблото - обаче кой за кое е идея си нямам ... ?
                  Ами махаш жицата и то ше се види ако не се види слагаш на маса и пак ше се види в най-трудния вариянт ше се чуе разлика в работата на мотора
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Ами махаш жицата и то ше се види ако не се види слагаш на маса и пак ше се види в най-трудния вариянт ше се чуе разлика в работата на мотора

Ако започнат да се чуват "странни" звуци от матора ще ти го водя

Comment

Ако започнат да се чуват "странни" звуци от матора ще ти го водя
                      Не бой се няма нищо да му стане
                      sigpic

Comment

• Кво стана с датчиците? Намери ли се кой за какво е?
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Мдаам
                          Предния е за червената лампа на температурата на таблото а този който е по назад е за температурата на инжекциона .. т.е. този който при тебе е на термостата е предния при мен и е забит в главата ..
                          На всичкото отгоре и водното съединение пречи да се зачистят добре контактите и да сменят кабелните обувки -има по 3см кабелче извън снопа - талянска му работа .

Сега остава да се намери точния датчик в магазина .

Comment

• Предната събота при бате ви Бобо сложихме новия волан... Тва добре, обаче централата за еърбега не пасна... Оказа се, че мойта баба е със старата по-голяма централа с 3-те входа (по новите са с един вход). Та въпроса ми е - има ли аджеба някой таквози читаво нещо от някоя Алфа за скрап и т.н. и т.н. Ще пусна темата и в раздел "Купува".
                            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                              Предната събота при бате ви Бобо сложихме новия волан... Тва добре, обаче централата за еърбега не пасна... Оказа се, че мойта баба е със старата по-голяма централа с 3-те входа (по новите са с един вход). Та въпроса ми е - има ли аджеба някой таквози читаво нещо от някоя Алфа за скрап и т.н. и т.н. Ще пусна темата и в раздел "Купува".

случайно имам 1 излишна централа

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                                случайно имам 1 излишна централа
                                Ако ти е за продан и си сигурен че работи - прати снимка и кажи цена. Тенкю.
                                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                                X